In twee stappen uw onderhoudscontract

Achterstallig onderhoud is de meest voorkomende oorzaak van bijvoorbeeld storingen aan uw Cv-ketel, lekkages en/of storingen aan uw sanitaire voorzieningen. Gestructureerd onderhoud verlengt de levensduur van een installatie. Daarbij wordt er altijd gekeken naar de afstelling, een goede afstelling werkt energiebesparend.

Onderhoud aan uw cv-ketel is noodzakelijk, om kosten te besparen bieden wij onderhoudscontracten aan. Dit houdt in dat er eens per jaar een afspraak met u wordt gemaakt om uw ketel te onderhouden. Bij een onderhoudsbeurt worden storingen verholpen, afstellingen geoptimaliseerd en defecte onderdelen vervangen. Voordat wij een contract met u aangaan zullen wij een zogenoemde 0-beurt uitvoeren waarbij wij zorgen dat uw ketel in orde is. Hierna zullen wij u een contract op sturen.

Bij elke contractvorm geldt dat u aanspraak kunt maken op onze 24-uurs servicedienst bij storingen.  Elke contractvorm wordt gestart met een 1e afname en onderhoudsbezoek waarin de uiteindelijke contract vorm wordt toegekend!

 

1

Kies het onderhoud dat het beste bij u past

Klik op meer informatie als u meer informatie over het onderhoudscontract wil.

*prijs 2018 incl. 21%BTW, Prijsstijging volgens prijsindex en/of BTW-verhoging voorbehouden

2

Uw gegevens

Vul hier uw gegevens in.

Persoongegevens

Ketelgegevens

Betaalgegevens

Uw keuze: