Meer dan 50 jaar ervaring

Dhr. P.J. Millenaar, grondlegger van het bedrijf, startte zijn activiteiten in 1956 onder de naam Millenaar Verwarming in Aalsmeer. Vandaar moest worden verhuisd naar het in Amstelveen gelegen pand aan de Koen van Oosterwijklaan 3 van waaruit het onderhouden en de 24 uur service aan olie- en gasketels, geisers en aan ketelhuizen, sanitaire & c.v. installaties werd voortgezet. Hier werd ook het woord service aan de naam toegevoegd.

Rond de jaren tachtig moest het bedrijf geheel onverwacht verhuizen naar de Churchilllaan 94 in Amsterdam en werden, om verwarring te voorkomen, de initialen van de oprichter voor de naam gezet, en zo ontstond P.J. Millenaar Verwarmingsservice.  In 1991 werd het ambachtelijk loodgieters- en dakdekkersbedrijf A.H. Peijnenburg ingelijfd en verhuisden wij naar het grotere pand gelegen aan de Cornelis Anthoniszstraat 29-33. Hier werd de naam veranderd in Millenaar/Peijnenburg. Ondertussen voegde het dakdekkerbedrijf HOREX en loodgietersbedrijf Mastenbroek zich bij ons en door al deze samenvoegingen groeiden we langzaam uit ons pandje en moesten we met pijn in ons hart ook hier vandaan verhuizen.

Om nog makkelijker bij onze klanten te kunnen komen zochten we naar een locatie welke goed bereikbaar was vanuit onze werkgebieden Amsterdam, Buitenveldert, Amstelveen, Bovenkerk, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel en Hoofddorp. Uiteraard moesten ook Amsterdam Zuid, het centrum en de grachtengordel makkelijk te bereiken zijn. Zodoende kwamen we terecht op het industrieterrein “De Schinkel” . Sindsdien werken we vanuit dit pand gelegen aan de Anthony Fokkerweg 59 (vanaf de A10 afslag S107 en de A4 S111) en kunnen we de stad en de randstad goed en zonder problemen bereiken. Deze verhuizing bracht ons meer ruimte. Hierdoor vroeg men ons in 1999 het loodgietersbedrijf Solgas in te lijven, en zo ontstond Millenaar/Peijnenburg/Solgas.

Het M-P team

Wij zijn ontstaan uit het samengaan van 5 bedrijven met allen een gedegen achtergrond en grote kennis van de verwarmings-, loodgieters-, en dakdekkersbranche van ieder meer dan 50 jaar! Hieronder enkele van onze medewerkers.

Bert Braaksma

Werkvoorbereider

Mitch Verzaal

Planner

Simone van Millingen

Boekhoudster

Astrid Bevers

Facturatie

Hassan El Moussaoui

Riool specialist

Michel Haver

Dak specialist

Mohammed Hlalouch

Sanitair specialist

Dipak Chotkan

CV specialist

Arie Bosman

CV specialist

Reza Godhrat Beigi

CV Specialist

Harm Massing

Oud collega, komt nog steeds op de borrel

Piet van der Putten

Magazijn beheerder

Heeft u een van ons nodig?

Heeft u vragen over uw verwarmings- of sanitaire installatie of vragen rondom uw dak? Stel uw vraag aan een van onze medewerkers en uw vraag wordt binnen 1 uur beantwoord.